Over Dstijl

Dayenne Smink is een gepassioneerde Brabantse interieurontwerpster. Deze passie ligt niet alleen bij alles binnen interieurontwerp en -advies maar ook bij architectuur. Zo heeft zij de bouw en inrichting van haar eigen droomhuis kunnen realiseren. 

Daarna besloot zij het roer om te gooien en vol te gaan voor haar eigen interieurbureau. Zodoende volgde zij een interieur en stylingopleiding bij NIA Academie. 

Vandaag de dag is zij te beschrijven als een creatieve duizendpoot die onverwachte en gewaagde keuzes durft te maken in materialen. Dayenne stelt de beleving voorop met onder andere kleuradvies, verwerking van jouw eigen smaak en ideeën die zij uitwerkt in een 3D-ontwerp. Vanuit haar inzicht en jouw input werkt zij alles uit tot een totaal interieurplan.

Elementen van glas, hout, natuursteen, beton en textiel versterken elkaar. Dit leidt tot ruimtelijke en vriendelijke concepten waarbij het interieur aansluit op de omgeving buiten. Met Dstijl zorgt zij graag voor verrassing in jouw interieur.

Dayenne Smink

“Wonen in een vertrouwde omgeving.”